مطبخ ایرانی

جدیدترین وبهترین ها

مطبخ ایرانی

جدیدترین وبهترین ها

حلوا با آرد گندم (شیرینی ماه رمضون)

   

 

 

این حلوا یک حلوای سالم و در عین حال خیلی هم خوشمزه هست که با خیال راحت تر میتونید میل کنید

قبل از هر چیز چند تا نکته رو بگم برای اینکه حلوای بهتر و خوشکل تری داشته باشید

1-آرد را چند بار الک کنید
2- آرد را تا حدی بو بدهید که رنگش طلایی شکلاتی شود و بویش در بیاید
3- وقتی بو دادن تموم شد دوباره الک کنید و به قابلمه برگردونید
4- شریت باید هم دمای آرد باشد بنابراین بهتره در حین بودادن شربت رو اماده کنید تا داغ باشه
5-وقتی شربت رو میخواین اضافه کنید قابلمه آردو از حرارت بردارید و بعد از اضافه کردن سریع هم بزنید و بعد از چند ثانیه دوباره روی حرارت بگذارید و یکی دو دقیقه هم بزنید
6-سپس از حرارت برداشته و قابلمه را تکان دهید تا حلوا مثل توپ شود
7- از ظرف تفلون استفاده نکنید

مواد لازم
آرد معمولی چندبار الک شده حدود 2 پ
روغن مایع 1 پ
شکر 1 پ
آب 1.5 پ
زعفران 1/4 ق چ
گلاب 1/3 پ
هل ساییده کمی (دلخواه)

طرز تهیه
آرد را بو بدهید و مدام هم بزنید ... تا زمانی که بوی خامی برود و طلایی شود
آرد را که بو دادید دوباره الک کنید و بعد روغن را اضافه کنید و مدام هم بزنید که حدود 10 دقیقه برای این مقدار طول می کشد
شربت را در همین حین آماده کنید( آب وشکر)
حالا شریت که جوشید از حرارت بردارید و زعفران را به آن اضافه کنید
آرد را از حرارت بردارید و شربت را یکدفعه بریزید مواظب دستتون باشید
سریع هم بزنید و همین زمان گلاب را هم اضافه کنیدو دوباره روی حرارت بگزارید
بعد از یکی دو دقیقه قابلمه را تکان دهید تا حلوا مثل توپ شود
در ظرف بکشید و با پودر نارگیل یا خلال پسته تزیین کنید
میتوانید برای صاف کردن پشت قاشق را چرب کنید

  
 
منبع:forum.sofrehkhune.com/showthread.php?t=354(ashpazi 
 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد