نشاسته 250 گرم
آب 2 لیوان
گلاب یک سوم لیوان
شربت آلبالو یا آبلیمو به مقدار لازم
- آب و نشاسته را در قابلمه نچسبی می ریزیم و مخلوط می کنیم و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایع فالوده بجوشد.
- سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ، کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این کار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف کنیم ) . - سپس در ظرف بزرگی، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می دهیم، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم. ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی، با دست آن را زیرورو می کنیم . ( بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند ) .
- پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می کنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو بریزیم و با یک حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین کنیم.
آب و نشاسته را مخلوط کرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه کرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و کاملاً کشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این کار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف کنیم ) . سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیک چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل کرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم که رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می کنیم . ( بهتر است این کار با دستکش انجام شود تا دست یخ نکند ).
پس از اتمام کار مقداری یخ را خرد کرده و کمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می کنیم. در موقع سِرو می توانیم روی آن کمی شربت آبلیمو یا آلبالو بریزیم و با یک حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین کنیم.
منبع:www.tebyan.net
برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب
مواد لازم برای دو نفر:
قارچ=نیم کیلو(یا یک قوطی متوسط کنسرو قارچ)
تخم مرغ=4 عدد
فلفل دلمه ای=2 تا 3 عدد
گوجه فرنگی متوسط=4 تا 5 عدد
روغن آبکرده=5 تا 6 قاشق سوپخوری
پیاز متوسط=2 تا 3 عدد
نمک و فلفل=به اندازه کافی
طرز تهیه:قارچ را تمیز و خرد کرده می شوییم و در آبکش می ریزیم که آبش برود(در صورت مصرف کنسرو فقط آنرا خرد می کنیم)پیاز را خرد کرده با روغن کمی سرخ می نماییم فلفل را خرد کرده داخل پیاز می ریزیم گوجه فرنگی ها را هم خرد نموده با پیاز و فلفل مخلوط می نماییم کمی نمک و فلفل می زنیم حرارت را ملایم می کنیم در ظرف را می بندیم می گذاریم تمام مواد کمی بجوشد. فلفل نرم و آب گوجه فرنگی کشیده شود بعد قارچ را اضافه می کنیم آب قارچ که کشیده شد تخم مرغها را در ظرفی می شکنیم کمی نمک می زنیم روی سایر مواد می ریزیم در ظرف را می بندیم تا تخم مرغ بسته شود و بعد در ظرف می کشیم.
منبع:ircook.com
گوشت فیله گوساله 500 گرم
قارچ ورقهشده 100 گرم
آرد سفید یک قاشق غذاخوری
پیاز خردشده دو عدد
سویا سس چهار قاشق غذاخوری
کره 15 گرم
کنسرو ذرت یک عدد
سبزی معطر دو قاشق غذاخوری
نخودفرنگی پختهشده و روغن از هر کدام 100 گرم
نمک و فلفل به میزان لازم
آب یک پیمانه
خوراک بیف ویستاول
طرز تهیه
ابتدا فیله را به صورت خلالی خرد میکنیم و در سویا سس به مدت دو ساعت قرار میدهیم. پیاز را در روغن تفت داده سپس فیله، قارچ و سبزی را اضافه میکنیم، آرد را در کره تفت داده و به مواد فوق میافزاییم در این مرحله آب را اضافه کرده و میگذاریم مواد با حرارت ملایم بپزد. در اواخر طبخ نخودفرنگی و ذرت پخته را اضافه میکنیم پس از چند جوش خوراک آماده سرو میباشد.
خوراک رژیمی
مواد لازم
فیله مرغ 300 گرم
هویج پختهشده 100 گرم
پیازچه 150 گرم
کلم بروکلی 150 گرم
گل کلم، کدو، بادنجان و قارچ از هر کدام 100 گرم
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
تمامی مواد را بخارپز کنید. روغن زیتون، نمک و فلفل را به مواد اضافه کرده و دوباره به مدت 10 دقیقه بخارپز کرده تا این خوراک آماده شود سپس با گوجهفرنگی و لیموترش تزئین کنید.
مواد لازم
ماهی یک عدد
فلفل دلمهای رنگی چهار عدد
جعفری 100 گرم
پیازچه 100 گرم
رب انار ترش و شیرین یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و روغن زیتون به میزان لازم
خوراک ماهی شکم پر
طرز تهیه
ابتدا پیازچه و جعفری را با کمی روغن زیتون تفت میدهیم سپس به آن نمک و فلفل اضافه کرده و رب انار را به آن میافزاییم و داخل شکم ماهی که از قبل سرخ نمودهایم پر میکنیم.فلفلهای رنگی را خلالی کرده و در روغن تفت میدهیم. مقداری از مواد داخل شکم ماهی (پیازچه و جعفری) را به آن اضافه میکنیم و کاملا هم میزنیم و بعد از آماده شدن در کنار ماهی سرو میکنیم.
منبع:groohashpazi.blogfa.com/
آرد سنگک یک کیلو (شش پیمانه)
روغننباتی دو پیمانه
روغنمایع نصف پیمانه
کره 100 گرم
حلوا شکری 100 گرم
پودر گلسرخ یک قاشق چایخوری
زنجبیل و فلفلسیاه از هر کدام نصف قاشق چایخوری
نمک قاشق چایخوری
هل، دارچین و زیره سائیده یک قاشق چایخوری
پودر نارگیل و کنجد به میزان لازم
طرز تهیه
نخست روغن نباتی را در تابه ریخته و حرارت میدهیم تا آب شود و روغن مایع را به آن اضافه میکنیم. سپس آرد الک شده و نمک را به آن اضافه و حرارت را ملایم میکنیم تا آرد تفت داده و به رنگ شکلاتی روشن درآید. (حدود 30 دقیقه) سپس حلواشکری رنده شده را به آن میافزاییم و کنجد، پودرنارگیل و کره را نیز اضافه کرده و حرارت را ملایمتر میکنیم تا پودر نارگیل و کنجد نسوزد. بعد سایر ادویهها (دارچین، هل، زنجبیل، زیره، گلسرخ و فلفلسیاه) را اضافه کرده و کاملا مخلوط میکنیم. در انتها شربت مربوط را به آن افزوده و هم میزنیم.
مواد لازم شربت حلوا
شکر چهار پیمانه
آب دو پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه شربت
شکر و آب را با هم مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم تا شکر حل شود، وقتی شربت قوام آمد آنگاه زعفران را اضافه کرده و گلاب را نیز بعد از آن میافزاییم و حرارت را خاموش میکنیم.
منبع:ircook.mihanblog.com
برچسب وبلاگی گاپ وپ:گروه آن لاین پرشین وب,انجمن گروه آنلاین پرشین وب,چت روم گروه آنلاین پرشین وب